Je kunt iedere dag opnieuw beginnen.

Zoals ieder jaar beginnen veel mensen het nieuwe jaar met goede voornemens. Na het vele eten beloven we ons zelf dat we ons in 2017 echt gaan houden aan een goed eet- en beweegpatroon om zo gezond mogelijk te worden. Of na het laveloos (comazuipen) te zijn geweest met kerst en met oud en nieuw, beloof je jezelf dat je voorlopig niet meer drinkt en al helemaal meer zal roken.

Roken is zo 2014, echt iedereen weet nu echt wel dat roken niet goed voor jezelf is en voor de mensen om je heen. Dus die staat meestal bovenaan het lijstje van goede voornemens.

We gaan nu de derde week in van 2017 en er zijn al genoeg voornemens gesneuveld.
Maar waarom mislukken ze dan toch? Is het een gebrek aan wilskracht of geen discipline?
Of misschien zijn de verslavingen sterker dan je voornemens?
Wanneer dit het geval is, dan is acupunctuur misschien wat voor u!

Acupunctuur helpt je om net dat extra zetje te krijgen waardoor het je dit jaar wel lukt te stoppen met roken of om je te houden aan het goede en gezonde voedingspatroon. Zowel om te stoppen met roken als voor hulp bij het afvallen zit u goed bij acupunctuur praktijk Röder. Er word een behandelplan gemaakt die precies bij u past en ook krijgt u een voedingsschema mee. indien u uiteraard gewicht wilt verliezen.
Bij het voedingsschema kijken we wat u wel en niet lust en proberen het zo goed als het kan leuk te maken zodat het afvallen leuk en lekker blijft.

Wat doet acupunctuur voor u?

Het brengt het lichaam in balans, versterkt je wilskracht (waardoor je makkelijker afvalt  en kan stoppen met roken) en maakt de drang naar nicotine minder, het geeft je dus net dat extra zetje om je doel dit keer wel te halen.

Maak vandaag nog een afspraak en zorg dat je in 2017 je doel wel bereikt.