Bij  veel fibromyalgie patiënten is het vaak zo dat de fibromyalgie ontstaan is na een bepaalde gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een periode van stress, infecties, bevalling etc. Ook kan het eten van verkeerde voedingsmiddelen gedurende een langere periode de oorzaak zijn van fibromyalgie.

De acupuncturist zal allereerst onderzoeken waar de disbalans in het lichaam zich bevind. Er zal dus op zoek  worden gegaan naar de oorzaak van de fibromyalgie klachten. Wanneer deze is gevonden kan er een gerichte behandeling worden toegepast. Zo kan het zijn dat de oorzaak van je fibromyalgie klachten gedeeltelijk liggen bij een verkeerde spijsvertering en dan dit systeem specifiek worden behandeld.

Door bepaalde acupunctuurpunten met verschillende acupunctuurtechnieken te stimuleren kan uw lichaam specifieke lichaamseigen stoffen aan gaan maken. Deze hebben een gunstige invloed op uw pijnen, maar ook op uw afweer- en energiesysteem. Hierdoor gaan veel patiënten zich na de eerste behandeling al beter voelen.

Zo word doormiddel van acupunctuur uw fibromyalgie in de kern aangepakt en komt u nog sneller en beter in balans.

Aantal behandelingen

6 tot 8 behandelingen zijn vaak al effectief en u zal zich al een stuk beter voelen en veel minder pijn in het lichaam te hebben.

Uiteraard zijn het aantal behandelingen persoonsgebonden en afhankelijk van:

  1. Hoe lang de fibromyalgie klachten al bestaan,
  2. De aard van uw fibromyalgie.

De moderne wetenschap

Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur de aanmaak van lichaamseigen pijnstillers, ontstekingsremmers en humeurverbeteraars stimuleert.

Twijfel niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij Acupunctuur Röder en ga weer pijnvrij door het leven.

www.acupunctuurroder.nl

of bel 0181775520 of 0624190166