Ervaringen

Enkele maanden geleden maakte ik kennis met Röder accupunctuur. Bijna heel mijn leven heb ik last van eczeem en allergie maar sinds 1 jaar terug verergerde de klachten. Wat begon als een klein jeukend rood plekje tussen mijn wenkbrauwen werd voor mij een ware obsessie. Ik werd steeds onzekerder en zag niks anders als dat jeukende rode plekje. Voor mij was het een gigantische plek en voor de buitenwereld viel het allemaal wel mee. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd zoals hormoonzalf, allergietabletten en het veranderen van mijn voedingspatroon, kwam ik uit op accupunctuur. Ik had er wel eens van gehoord maar heb nooit geweten dat het ook op dit gebied (allergie) kon worden toegepast.

Na één telefoontje kon ik dezelfde dag nog terecht, dit alleen gaf mij al een goed gevoel. Toen ik binnen stapte in de praktijk in Spijkenisse voelde ik mij meteen op mijn gemak, dit is iets wat ikzelf heel belangrijk vind. Ik moest verschillende vragen beantwoorden en aan de hand daarvan kwam Leeroy met een behandelplan. Alle verschijnselen wezen erop dat mijn leverenergie niet goed genoeg was en dat we de komende weken hiervoor enkele naalden gingen zetten. Nou ben ik niet echt een held met naalden.. maar gelukkig voelde ik er erg weinig van.

Na verschillende behandelingen ging het al stukken beter met me. Ik zat al beter in mijn vel en ook de jeuk werd stukken minder, toch was er opeens weer die terugval en werd de jeuk iets erger.  Doordat ik die terugval had gekregen en de jeuk weer erger werd heeft Leeroy in overleg met mij besloten om de behandeling te veranderen en zijn we ons meer gaan richten op de longenergie. Sindsdien is alles alleen maar beter geworden. Ik zit veel beter in mijn vel, ben niet meer constant gefocust op rode plekjes in mijn gezicht (die zijn er namelijk niet meer)  en het aller aller aller belangrijkste is dat ik bijna geen last meer heb van jeuk!

Eén ding weet ik heel zeker. Als ik ooit nog eens ergens last van krijg dan klop ik als eerste aan bij Leeroy van Röder accupunctuur.

Robin
Acupunctuur en onderrugklachten
Na vijf weken heel veel pijn in mijn onderrug en vijf fysiotherapie behandelingen verder zat er totaal geen vooruitgang in mijn situatie en had ik elke dag pijn.
Hierdoor liep ik helemaal scheef omdat mijn lichaam probeerde de pijn te ontwijken.
Ik voelde me echt gehandicapt. Sokken aantrekken ging niet, haar wassen lukte niet de gewone dingen in het leven waren voor mij een obstakel geworden.

Iemand gaf me een tip om accupunctuur te proberen. Daar had ik totaal geen ervaring mee maar ik dacht baad het niet dan schaad het niet…..
Na wat informatie in te hebben gewonnen op internet kwam ik bij accupuntuur-Spijkenisse terecht bij Leeroy Röder. Na een prettig telefonisch contact kon ik snel bij hem terecht.

Tijdens het eerste consult bij Leeroy legde hij me duidelijk uit wat er ging gebeuren en stelde hij mij diverse vragen over mijn lichamelijke problemen.
Hierna mocht ik gaan liggen en werd er elektro-accupuntuur op mijn rug uitgevoerd. Kleine stroomstootjes gingen er door mijn lichaam heen. Totaal niet pijnlijk en ook het inbrengen van de naaldjes voel je amper.

Na deze nieuwe ervaring ben ik naar huis gegaan en `s nachts was ik meerdere keren wakker en mijn lichaam zat onder het zweet.
Ik dacht wat gebeurd er allemaal met mijn lichaam?
De volgende ochtend stond ik op en wat ik zag en voelde maakte me heel erg blij. Ik stond bijna weer helemaal rechtop en de pijn was zoveel minder.

Dit had ik als ik eerlijk ben niet verwacht maar na vijf weken lang in pijn geleefd te hebben was ik zo gelukkig dat ik de stap had gezet om accupunctuur uit te proberen.
Na nog twee behandelingen was mijn pijn weg en kon ik weer normaal functioneren. Had ik dit maar eerder gedaan.

Monique
Acupunctuur en overgang
Iedereen die in de (pre)overgang zit kent waarschijnlijk de verschillende klachten die daarbij horen.
O.a. nachtelijk zweten, emotionele uitbarstingen en slecht slapen zullen je dan niet onbekend in de oren klinken. Na een tijdje kunnen deze klachten je opbreken en zorgen ervoor dat je behoorlijk onstabiel wordt. Dus werd het tijd voor mij om acupunctuur bij Leeroy Röder uit te proberen. Al na de eerste behandeling merkte ik resultaat en na nog een paar behandelingen en waardevolle (voedings)adviezen sliep ik werkelijk weer diep en lang zonder zweetaanvallen. Inmiddels laat ik het niet meer zo ver komen, zodra ik weer wat merk laat ik mij in balans brengen en is één behandeling meestal genoeg!
Liel
Door klachten aan mijn knie en over gewicht ben ik in contact gekomen met Röder Acupunctuur. Na enkele behandelingen heb ik zeer goede resultaten.

De begeleiding naast de behandelingen is top.

Jeffrey
Acupunctuur bij Leeroy Roder tijdens mijn zwangerschap. In de 16e week van de zwangerschap Happy point prikken, helpt giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen. Dit in combinatie met de periode van de zwangerschap leidt tot een vrolijke rustige baby. Rond de 36 weken ook geprikt voor een goede voorbereiding op de bevalling. De baby lag duidelijk nog niet in de juiste positie en je zag mijn buik/baby tijdens de behandeling gewoon draaien. Heel bijzondere ervaring was dit. Daarna nog een keer met 38 weken en de volgende dag een supersnelle bevalling gehad. Ik zou iedereen aanraden om bij Leeroy deze behandeling te doen. Wat een heerlijk rustige zoete baby is het en een bevalling waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Binnen anderhalf uur was hij er. Oke natuurlijk wel naweeen, maar het ging ook wel erg snel. Een hele blije trotse mama en dankbaar voor Leeroy zijn kundigheid!
Marlies
Acupunctuur en migraine
Ik kwam bij Leroy voor mijn migraine-klachten. Na een behandeling was ik daar geheel vanaf. Het bijkomende effect van acupunctuur vond ik confronterend voor mezelf. Doordat je gevoeliger werd voor de manier waarop ik in mijn lichaam zat, ging ik andere keuzes met betrekking tot stress en voeding maken. Wat ik als zeer positief heb ervaren. Leroy gaf daar nuttig advies over. Het waren simpele adviezen die makkelijk te volgen waren maar waardoor ik beter in mijn vel kwam te zitten en niet langer mijn leven om mijn migraine hoefde te bouwen.
Lilian
Acupunctuur Tinnitus
Ik ben een 51 jarige man, die sinds een jaar of 2,5 echt heel veel last heeft van Tinnitus. Dit is ontstaan tegelijk met een hevige aanval van BPPD (evenwicht stoornis).
Ik liep al bij Leeroy voor knieklachten maar toen ik hem vertelde (na een jaar pas, want ik wist het niet eens dat ik het had, ik gaf de wasmachine van de buren ’s nachts de schuld) is hij gaan prikken voor de Tinnitus. De 1e en 2e x had ik echt iets van….damn, dat was pijnlijk en ik heb nog steeds die misthoorn in mijn hoofd. Na de 3e x begon dat te verminderen. Nu zijn we iets meer dan een jaar bezig en ga ik 1 x per 3 weken langs om het bij te houden. Mijn oren houden het meestal ongeveer die periode wel vol, soms ietsje korter. Het doet nog steeds pijn, de behandeling, en zelfs uren later heb ik nog steeds het idee dat er een naald in mijn schedel is blijven zitten. Maar….het helpt, en dat terwijl de KNO arts zegt dat er niks aan te doen is. Mocht je hier dus aan willen beginnen, reken op pijn, en dat het niet gelijk de 1e x wonderen verricht. En….een fatsoenlijke aanvullende verzekering dekt € 500, daar kun je aardig wat keren van geprikt worden.
Arjen
Al 20 jaar pijn in mijn handen en armen en alle onderzoeken gehad die je kan verzinnen. Na een paar behandelingen bij leeroy was ik pijnvrij! Ook mijn migraine is onder controle…. leeroy luisterd en bekijkt het gehele plaatje…
San
Acupunctuur en onderrugklachten
Hallo zal mij even voorstellen ik ben Yvonne en ben 55 jaar ik tob al jaren met pijn onder in mijn rug .

Elke dag 24 uur liep ik met pijn, heb van alles geprobeerd fisio- nuroloog- pijnpoli- verschillen injectie

Maar niks hielp werd er moedeloos en depressief van en het hoefde van mij allemaal niet meer.

Toen is mijn man gaan zoeken op internet naar een oplossing zo kwam hij bij acupunctuur hij zij waarom probeer je dat niet , ja ja weer naalden in mijn lijf.

Maar ik dacht dit is het laaste wat ik nog ga proberen.

En wat ben ik blij dat ik het heb gedaan , na een paar behandelingen ging het al wat beter ik kreeg weer zin in het leven werd weer vrolijk en nu is het voor 80 % weg.

Soms zijn gaan er dagen voorbij dat ik helemaal geen pijn voel. Ook geef Roder goede tips , dus mensen heb je ergens last van aarzel niet.

Groeten van een blijde Yvonne

Yvonne
Ondertussen 6 weken bezig met gewicht verliezen bij Leeroy en het gaat geweldig!!
Mijn buik en benen zijn al veel minder breed en ik merk het aan alles in mijn lichaam!! 7.5 kilo kwijt. Ik heb het zelf geprobeerd maar niks werkte totdat ik bij hem kwam!!

Bedankt Leeroy en we gaan nog even door!!

Larissa
“Afvallen met acupunctuur”

Na vele pogingen gedaan te hebben met afvallen. Shakes, uiensoepkuur, pillen e.d. Heb ik de stoute schoenen aangedaan om met behulp van acupunctuur af te vallen. Veel sites bekeken in mijn buurt en ben bij Leeroy Röder in Spijkenisse uitgekomen. Ik mag met trots zeggen dat het goed gelukt is. Met 10 sessies ben ik 16 kilo afgevallen. Hij heeft me goed begeleidt. Ook kon ik hem altijd mailen of bellen maar gelukkig heb ik daar geen gebruik van hoeven maken. Ben er zeer blij mee. Na 2 maanden geen acupunctuur gaat het nog steeds goed. Ik mag dan ook iedereen aanraden dit te gaan doen. Voordeel is ook dat de meeste ziektekostenverzekeringen het deels vergoedt. Voor de twijfelaars, jullie zullen er geen spijt van krijgen. Leeroy, jij nog bedankt voor alles! Ga zo door.

Esther