TuiNa-Massage Therapie

Tuina masage, ook wel uitgelegd als de Chinese medische massage, is een massage die een duidelijke diagnose als uitgangspunt heeft en is evenals de acupunctuur gebaseerd op het systeem van de meridianen.

Tui betekent “strijken” en Na betekent “kneden” . Het bevat een complex scala aan massagegrepen die naar gelang de klachten en constitutie gekozen en toegepast kunnen worden. Deze technieken zorgen ervoor dat het bloed en andere vloeistoffen in het lichaam weer bewogen worden, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Tuina effectieve therapie

Tuina-Massage Therapie is uiterst effectief zowel bij het voorkomen als verhelpen van klachten. De energie wordt versterkt, de bloedcirculatie gestimuleerd en stijve gewrichten gemobiliseerd. Doordat er op de meridianen en de myofasciale lijnen word gewerkt kan ook de conditie van de inwendige organen worden beïnvloed en zo de balans worden hersteld.
TuiNa-Massage Therapie kan zowel toegepast worden bij chronische pijn klachten als wel bij acute klachten.

TuiNa-Massage Therapie is een goed alternatief voor mensen die bang zijn voor naalden.

Waarvoor is TuiNa-Massage Therapie o.a. geschikt?

  • Stress
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Pijnklachten

TuiNa-Massage help bij veel meer klachten dan hierboven geschreven. Daarnaast is deze vorm van massage niet alleen effectief bij klachten maar heeft het ook zeer ontspannende werking.

Heeft u dus geen klachten dan kunt u TuiNa-Massage ook ter ontspanning boeken.Neem voor meer informatie omtrent TuiNa-Massage (Therapie) contact op via 06 241 90 166 of vul het contactformulier in.