acupunctuur voor de bestrijding van pijn en revalidatie

Het bestrijden van pijnklachten met behulp van acupunctuur is een wetenschappelijk aangetoonde en erkende behandeling. Zowel chronische pijnklachten en pijnklachten na bijvoorbeeld een trauma of operatieve ingreep kunnen worden behandeld.

hoofdpijn, migraine en acupunctuur

Hoofdpijnklachten zijn zeer vervelend, zeker wanneer u last heeft van chronische hoofdpijnklachten of migraine kunnen uw dagelijks leven sterk beïnvloeden. Acupunctuur kan hiervoor de gewenste oplossing zijn.

acupunctuur en ivf

Wanneer u samen problemen ondervindt om zwanger te raken is een professionele behandeling met IVF, KI en IUI wellicht de uitkomst. In overleg met uw behandelend arts kan acupunctuur een ondersteuning bieden tijdens deze behandelingsmethode.

acupunctuur en vruchtbaarheid

Voor zowel vrouwen als mannen welke minder vruchtbaar zijn, kunnen acupunctuurbehandelingen de vruchtbaarheid aanzienlijk vergroten. Ook voor stellen die volgens onderzoek gewoon vruchtbaar zijn worden kansen op zwangerschap vergroot door middel van acupunctuur.

gewichtsverlies en acupunctuur

Bent u de overtollige kilo’s zat? Acupunctuur kan de ondersteuning bieden die u nodig heeft in het gevecht tegen de kilo’s. Naast behandeling met acupunctuurnaalden is ook een voedings- en bewegingsadvies inbegrepen. Zeg vaarwel tegen de kilo’s

stoppen met roken

Bent u een verstokt roker en mislukken alle pogingen om te stoppen met roken keer op keer? Met 1 tot 4 acupunctuurbehandelingen kan u een resultaat hebben. Wanneer u echt graag van het roken af wil is acupunctuur de ondersteuning die u nodig heeft.

slaapproblemen

Slaapproblemen kunnen een enorm obstakel vormen in het dagelijks leven. Overdag bent u moe en ’s nachts kan u de slaap niet vatten. Om gezond en fit te blijven kan acupunctuur u helpen de balans in energie te herstellen en ervoor zorgen dat u weer geniet van uw nachtrust.

Voor sommige mensen is sporten verslavend, voor anderen een middel om een doel te bereiken.Dan is het vervelend om een blessure op te lopen en niet meer te kunnen bewegen zonder pijn. Lees hier meer