Na vijf weken heel veel pijn in mijn onderrug en vijf fysiotherapie behandelingen verder zat er totaal geen vooruitgang in mijn situatie en had ik elke dag pijn.
Hierdoor liep ik helemaal scheef omdat mijn lichaam probeerde de pijn te ontwijken.
Ik voelde me echt gehandicapt. Sokken aantrekken ging niet, haar wassen lukte niet de gewone dingen in het leven waren voor mij een obstakel geworden.

Iemand gaf me een tip om accupunctuur  te proberen. Daar had ik totaal geen ervaring mee maar ik dacht baad het niet dan schaad het niet…..
Na wat informatie in te hebben gewonnen op internet kwam ik bij accupuntuur-Spijkenisse terecht bij Leeroy Röder. Na een prettig telefonisch contact kon ik snel bij hem terecht.

Tijdens het eerste consult bij Leeroy legde hij me duidelijk uit wat er ging gebeuren en stelde hij mij diverse vragen over mijn lichamelijke problemen.
Hierna mocht ik gaan liggen en werd er elektro-accupuntuur op mijn rug uitgevoerd. Kleine stroomstootjes gingen er door mijn lichaam heen. Totaal niet pijnlijk en ook het inbrengen van de naaldjes voel je amper.

Na deze nieuwe ervaring ben ik naar huis gegaan en `s nachts was ik meerdere keren wakker en mijn lichaam zat onder het zweet.
Ik dacht wat gebeurd er allemaal met mijn lichaam?
De volgende ochtend stond ik op en wat ik zag en voelde maakte me heel erg blij. Ik stond bijna weer helemaal rechtop en de pijn was zoveel minder.

Dit had ik als ik eerlijk ben niet verwacht maar na vijf weken lang in pijn geleefd te hebben was ik zo gelukkig dat ik de stap had gezet om accupunctuur uit te proberen.
Na nog twee behandelingen was mijn pijn weg en kon ik weer normaal functioneren. Had ik dit maar eerder gedaan.