stopen met roken

Stopen met roken in Stoptober

Ieder jaar staat de maand oktober weer in het teken van stopen met roken,  het is  zelfs zo dat de maand en de actie samen een speciale naam hebben gekregen, namelijk: Stoptober. Ieder jaar gaan duizenden aan roken verslaafde Nederlanders de strijd tegen de rookverslaving weer aan.

Het inmiddels alweer 9 dagen geleden dat stoptober is begonnen en er mensen zijn die de daad bij het woord hebben gevoegd. Als u 1 van deze mensen bent, maar veel moeite heeft om het stoppen met roken vol te houden dan bent u bij Acupunctuur Röder aan het juiste adres.

Ik ‘Leeroy Roder’ wil alle stoppers graag helpen om de strijd tegen de verslaving vol te houden.

Door middel van acupunctuur zorg ik ervoor dat u meer wilskracht krijgt, uw lichaam beter in balans is, uw geest ontspant en dat de sigaret minder lekker of zelfs helemaal niet meer smaakt.

Speciale actie in oktober / stoptober

Bent u ook klaar om te stoppen met roken? Dan wil ik u daar graag bij helpen en bied ik mijn speciale behandeling om te stoppen met roken aan voor maar 25 euro. Het enige wat U hiervoor moet doen is de actie leuk vinden, te delen op facebook, direct de telefoon pakken en bellen naar 0181 7755 20 om een afspraak te maken. De eerste drie bellers die een afspraak maken behandel ik zelfs helemaal voor niks.

Drie manieren om te stoppen met roken

Er zijn 3 manieren om te stoppen met behulp van acupunctuur.

  • In 1 behandeling stoppen.
  • In 1 keer stoppen maar gedurende 28 dagen onder controle blijven zodat het lichaam gebalanceerd blijft en u minder afkick verschijnselen krijgt.
  • Afbouwen gedurende 4 weken en dan stoppen.

Bij alle drie de manieren wordt u behandeld met acupunctuur om het stoppen gemakkelijker vol te houden en zullen er ook diverse adviezen worden gegeven.

Waarom Stoptober

Stoptober is een initiatief van Radio 538 om de mensen bewust te maken van de gevolgen van roken en hoe schadelijk dit kan zijn voor je lichaam. De inzet is om 28 dagen niet te roken, maar uiteraard is het de bedoeling om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken en voor altijd gestop te blijven.

Uit een onderzoek is gebleken dat wanneer u 28 dagen kunt stoppen met roken, de kans van slagen 5 maal groter is dat het u ook echt gaat lukken voor een langere termijn. Dit heeft uiteraard te maken met de neurologische verbindingen die zijn aangemaakt gedurende de periode dat u rookt. Deze verbindingen zorgen er voor dat u bij alles wat u doet een sigaret wilt.

Bijvoorbeeld:

  • Wanneer u ’s morgens opstaat dan zorgt koffie met een sigaret ervoor dat u naar de wc kunt.
  • Wanneer u iets doet wat goed voelt dan beloon u uzelf met een sigaret.
  • Maar ook wanneer u verdrietig bent dan zorgt die sigaret voor troost.

En zo kunt u in het dagelijks leven nog veel meer voorbeelden vinden van hoe u emotioneel verbonden bent aan uw sigaret.

Dit patroon moet uiteraard worden doorbroken en als u dit maar lang genoeg volhoud (bij voorkeur 28 dagen) dan worden er nieuwe neurologische verbindingen aangemaakt.

Blijf positief

Bekijkt u het van de positieve kant: U rookt misschien maar 5% van de gehele dag, de andere 95% rookt u dus niet. Ook voordat u begon met roken heeft u een rookvrij leven gehad.

Al deze neurologische verbindingen zijn nog aanwezig dus het lichaam en de geest weten nog wat er moet gebeuren om u weer rookvrij te maken.

Niet iedereen is hier sterk genoeg voor en heeft de juiste motivatie om te stoppen of het 28 dagen vol te houden. Uiteraard is de juiste motivatie nodig om te stoppen. Indien deze niet aanwezig is dan is het proberen zinloos want de kans van slagen is dan 0%. U moet het dus echt zelf willen.

Heeft u wel de juiste motivatie, maar denkt u het echt niet alleen te kunnen? Dan is acupunctuur het juiste middel om te stoppen met roken. Acupunctuur geeft u net dat beetje extra motivatie dat u dan nodig heeft.

Schadelijkheid van roken voor u?

Onderzoekers hebben ontdekt dat roken blijvende sporen achterlaat in het DNA. Door jarenlange verslaving aan sigaretten word de erfelijke informatie in het bloed chemische aangetast. Buiten de inwendige gevolgen is het natuurlijk ook erg fijn dat uw huid er weer gezond uit gaat zien, uw reuk beter wordt en daardoor kunt genieten van uw fris ruikende kleding en huis, uw smaak weer geheel terugkomt en u weer lekker kunt genieten van al het lekkers dat we iedere dag kunnen eten.

Wees de baas over de sigaretten en zorg ervoor dat de sigaretten niet de baas zijn over u. Start nu met stoppen en bel voor een afspraak 0181 7755 20